Puolukka-karpalo tuorepuuro

Ainekset

  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl kaura- tai mantelimaitoa
  • 1 dl puolukoita
  • 2rkl jugurttia
  • 1 rkl Karpalo Makurouhetta
  • 1rkl Chiasiemenrouhetta
  • 1 rkl hunajaa

Ohjeet

Lempeällä tuorepuurolla aamu käynnistyy kuin tanssi. Muutamassa minuutissa valmistuva puuro on sekä täyttävä että herkullinen vitamiinipommi. Kiireisen aamun varalta puuron voi tehdä vaikkapa hillopurkkiin ja laittaa jääkaappiin edellisenä iltana ja napata aamulla mukaan töihin.

Resepti & kuva: Pipsa Hurmerinta

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauttele rouheaksi puuroksi.

  2. Lisää tarvittaessa lisää nestettä tai kaurahiutaleita. Tarkista maut ja lisää hunajaa, jos tykkäät makeammasta puurosta.

  3. Koristele makurouheella ja puolukoilla.

Suosittuja tuotteitamme

Hae sivustolta