Tilausehdot

Toimitustavat ja  -maksut

  • DB Schenker kotiinkuljetus 12,90 €
  • DB Schenker toimipaikka (K-Market tai R-Kioski) 5,90 €
  • Posti toimipaikka (Postin automaatti tai Postin palvelupiste) 6,90 €

Kaikissa toimitustavoissa on ilmainen toimitus yli 50 € tilauksissa.

 

Maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Elixi Oil Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

Toimitusaika

Toimitusaika Elixi Oilin verkkokaupasta tilatuille tuotteille on 3-5 arkipäivää.

Palautusehdot

Kuluttajalla on oikeus koko tilauksen peruutukseen/palautukseen 14 vuorokauden sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on asiakkaalle maksuton. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on vastaanottanut toimituksen.

Peruutuksesta/palautuksesta ilmoitetaan vapaamuotoisella sähköpostilla Elixi Oilille osoitteeseen info@elixioil.fi tai soittamalla puh. 02 777 630. Saat palautuskoodin, jolla palautus on maksuton. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä kopio tilausvahvistuksesta. Palautuksissa laitetaan osoitteeksi Asiakaspalautukset, Elixi Oil Oy, Joensuuntie 49, 31400 Somero. Muista pyytää asiakaspalautuksesta aina kuitti lähetyksen seurantaa varten.

Mikäli havaitset vastaanotettuasi tilauksen tuotteen vahingoittuneen kuljetuksen aikana, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hyvitykset

Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan asiakkaan tilille. Hyvitys suoritetaan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme kirjanneet asiakaspalautuksen saapuneeksi ja hyväksyneet palautuksen. Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut kuittausta 14 vuorokauden sisällä palautuksen lähettämisestä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Reklamaatiot

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@elixioil.fi tai puh. 02 777 630.