Blogikirjoitukset

Homemyrkytön ja edullinen Elixi Pellavansiemen

Suomalainen ruoka on kansainvälisesti tarkasteltuna pääsääntöisesti erittäin turvallista. Elintarvikkeiden turvallisuus on ruuantuotannon perusedellytys. Suomessa elintarviketurvasta huolehditaan ketjun kaikissa osissa. Kuluttajan on voitava luottaa siihen, että maassamme tuotettu ruoka on tuoretta ja tautivapaata.

Lue lisää

Elixi kuvakilpailu

ELIXIN SUURI KUVAKILPAILU – Jaossa Elixi Pellavalakritsipakkauksia ja päävoittona lahjakortti Elixin verkkokauppaan!

Lue lisää

Täydellisen smoothien rakennuspalikat

Smoothiet ovat monille käteviä välipaloja ja ateriankorvikkeita kiireisessä arjessa niiden helpon valmistumisen ja mukana kannettavuuden ansiosta. Hyvä smoothie on samaan aikaan makea, sopivan täyteläinen, hyvällä tavalla rouhea, raikas ja ravinnerikas – ja pitää kylläisenä pitkään.

Lue lisää

Elixi Bene 3 + 1 kampanja

Elixi Bene -sarjalla on menossa maalis-toukokuussa 3 + 1 -kampanja. Osta vähintään 3 mitä tahansa Bene-tuotetta ja saat kuitteja vastaan ylimääräisen tuotepakkauksen veloituksetta.

Lue lisää

3 faktaa pellavasta

Pellavan hyvät terveysvaikutukset on tunnettu laajalti jo vuosituhansien ajan. Uusimpien tutkimusten valossa pellavaan liitetään lisääntyvissä määrin positiivisia terveysvaikutuksia. Listasimme 3 tunnetuinta faktaa pellavan hyvistä vaikutuksista terveyteemme

Lue lisää