Ostoskori on tyhjä.
Elixi Makurouhe Pellavarouhe + Mustikka 300g
Raikas maku ratkaisee! Elixi Makurouhe Mustikka on ravitseva ja maukas sekoitus pellavansiemenrouhetta, mustikkajauhetta- ja mustikkarouhetta. Makurouheella voi helposti täydentää päivän kuitu-, rasvahappo- ja proteiinitarvetta.
Makurouheen sisältämä pellavansiemenrouhe on valmistettu Elixi Oilin sopimusviljelynä tuottamasta pellavansiemenestä. Ravintorikas mustikka täydentää makunautintoa.
- Proteiinia 26 %
- Kuitua 35 %
- Lignaania
- Omega-3
- Gluteeniton
8,50 €
Tuotetiedot
Ravintoarvo keskimäärin
Näringsvärde |
per 100 g | per annos (1 rkl = 5 g) |
---|---|---|
Energiaa / Energi | 1216 kJ / 292 kcal | 60,8 kJ / 15 kcal |
Rasvaa / Fett | 15 g | 0,75 g |
josta tyydyttyneitä rasvahappoja
/ varav mättat fett |
1,7 g | 0,09 g |
Hiilihydraatteja / Kolhydrater | 10 g | 0,5 g |
joista sokereita / varav socker | 8,3 g | 0,42 g * |
Ravintokuitu / Kostfiber | 35 g | 1,75 g |
Proteiini / Protein | 26 g | 1,3 g |
Suola / Salt | 0,11 g | 0,006g |
Pellavansiemenrouhe sisältää lignaania 700 mg/100g ja omega-3-rasvahappoa 10 g/100 g
*= <1% päivittäisestä sokerin käyttösuosituksesta
Saatavuus
Saatavilla K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Kysy kaupastasi jos ei vielä ole tarjolla.
Tarkista saatavuus K-ryhmän kaupoista täältä
Tarkista saatavuus S-ryhmän kaupoista täältä
Tarjoiluehdotus:
1-2 ruokalusikallista (5-10 g) Elixi Makurouhetta sekoitettuna jogurttiin, smoothieen, rahkaan, puuroon tai viiliin.
Kokeile herkullisia reseptejämme!
Ainesosat:
Pellavansiemenrouhe, mustikkapalat, mustikkajauhe, sokeri, sitruunahappo, mustikka-aromi
Ingredienser:
Linfrömjöl, blåbärsstycken, blåbärspulver, socker, citronsyra, blåbärsarom
Säilytys:
Säilytä pussi huoneenlämmössä tai viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sulje pussi avaamisen jälkeen. Käytä pussin sisältö noin kahden kuukauden kuluessa avaamisesta.
Förvaring:
Förvara påsen i rumstemperatur eller på en sval plats, skyddad från solljus. Stäng påsen efter öppnandet. Använd innehållet i påsen inom cirka två månader efter öppnandet.