Elixi Makurouhe Pellavarouhe + Karpalo 300g

Raikas maku ratkaisee! Elixi Makurouhe Karpalo on ravitseva ja maukas sekoitus pellavansiemenrouhetta, karpaloa ja puolukkaa. Makurouheella voi helposti täydentää päivän kuitu-, rasvahappo- ja proteiinitarvetta. 

Makurouheen sisältämä pellavansiemenrouhe on valmistettu Elixi Oilin sopimusviljelynä tuottamasta pellavansiemenestä. Ravintorikas karpalo ja puolukka täydentävät makunautintoa. 

  • Proteiinia 19 % 
  • Kuitua 27 % 
  • Lignaania 
  • Omega-3 
  • Gluteeniton 

8,50 

Tuotetiedot

Ravintoarvo keskimäärin

/ Näringsvärde

per 100 g per annos (1 rkl = 5 g)
Energiaa / Energi 1284 kj / 308 kcal 64,2 kJ / 15,4 kcal
Rasvaa / Fett 11 g 0,55 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja

/ varav mättat fett

 1,3 g 0,07 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater 34 g 1,7 g
joista sokereita / varav socker 25 g 1,25 g *
Ravintokuitu / Kostfiber 27 g 1,35 g
Proteiini / Protein 19 g 0,95 g
Suola / Salt 0,08 g 0,004 g

Pellavansiemenrouhe sisältää lignaania 700 mg/100g ja omega-3-rasvahappoa 10 g/100 g

*= 2,5 % päivittäisestä sokerin käyttösuosituksesta

Saatavuus

Saatavilla K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Kysy kaupastasi jos ei vielä ole tarjolla.

Tarkista saatavuus K-ryhmän kaupoista täältä

Tarkista saatavuus S-ryhmän kaupoista täältä

 

Tarjoiluehdotus:

1-2 (5-10 g) ruokalusikallista Elixi Makurouhetta sekoitettuna jogurttiin, smoothieen, rahkaan, puuroon tai viiliin.

Kokeile herkullisia reseptejämme!

Ainesosat:

Pellavansiemenrouhe, kuivatut karpalonpalat, kuivattu karpalojauhe, sokeri, puolukkajauhe, sitruunahappo, karpaloaromi

Ingredienser:

Linfrömjöl, torkade tranbärsstycken, torkat tranbärspulver, socker, lingonpulver, citronsyra, tranbärsarom

Säilytys:

Säilytä pussi huoneenlämmössä tai viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sulje pussi avaamisen jälkeen. Käytä pussin sisältö noin kahden kuukauden kuluessa avaamisesta.

Förvaring:

Förvara påsen i rumstemperatur eller på en sval plats, skyddad från solljus. Stäng påsen efter öppnandet. Använd innehållet i påsen inom cirka två månader efter öppnandet.