Autamme voimaan paremmin – jo lusikallinen rikastaa ruokavaliosi!

Terveys edellä

Haluamme edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi valmistamalla parhaista laadukkaista raaka-aineista kotimaisesti ravinteikkaita ja maukkaita elintarvikkeita ihan  jokapäiväiseen ruokavalioosi. Olemme seuranneet pohjoismaisia ravitsemus- ja terveyssuosituksia jo vuodesta 1993. 

Valmistamme tuotteita, joita käyttämällä voit ennakoivasti edistää omaa terveyttäsi, kuten vatsan, ihon ja hiusten hyvinvointia, alentaa kolesterolia sekä auttaa verenpainetta ja verensokeria pysymään normaalina. 

Nauttimalla 1-2 ruokalusikallista pellavaa tai hamppua päivässä, saat ravintorikkaimpien viljelykasvien tehot parhaiten käyttöösi.

Kotimaisuus

Juuremme ovat Varsinais-Suomessa ja valmistamme tuotteemme Somerolla, josta myös kuljetamme Elixi tuoteperhettämme juuri sinun luoksesi, verkkokauppamme ja laajan päivittäistavaraliike-, apteekki- ja luontaistuotekauppaverkostomme kautta.

Vastuullisuus

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää hävikkiä, joten hyödynnämme tuotantoprosessin aikana lähes koko raaka-aineen – vähäinenkin hukkamateriaali hyödynnetään, eli lähetetään eteenpäin karjan ruokintaan.

Taataksemme sinulle mahdollisimman vähän käsitellyn ja puhtaan ruoan, tuotannossamme ei käytetä lainkaan kemikaaleja. Käyttämämme pellava viljellään osin luomuna, ja pyrimme nostamaan luomuviljelyn määrää jatkuvasti. Luomuviljelyssä lannoituksen käyttö- ja viljelyohjeet ovat erityisen tarkat.

Laadunhallinta

Valvomme tuotteidemme laatua turvallisuutesi takaamiseksi jatkuvasti. Sopimusviljely mahdollistaa laadunhallinnan ja tuotteiden alkuperän 100% jäljitettävyyden. Tiedät siis aina mitä suuhusi laitat!

Meillä on Bureau Veritas Certification -sertifikaatti, joka on paitsi osoitus haltijansa saavutuksista ja pitkäjänteisestä sitoutumisesta ammattimaiseen ja johdonmukaiseen liiketoiminnan harjoittamiseen, se on myös maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu erinomaisuuden symboli.

ISO 22000 sisältää elintarviketurvallisuuden ja sen hallintajärjestelmän oleelliset elementit. Hyviä tuotantotapoja ohjaa elintarvikkeiden tuotannossa ISO/TS 22002-1 ja elintarvikepakkausmateriaalien tuotannossa ISO/TS 22002-4. 

Keskeisiä hyviä tuotantotapoja ovat esimerkiksi tuotannon hyödykkeiden soveltuvuus (kuten vesi, höyry, ilma, paineilma), hyvä tuotannon puhtaus, siisteys ja järjestys, toimiva tuholaistorjunta, ennakoiva kunnossapitotoiminta ja henkilöstön hygienia, joiden toteutusta nämä tekniset standardit vahvistavat.

Elixi Oxysafe – Hapeton kylmäpuristus

 

Pellavansiemenöljy on herkästi hapettuvaa ja menettää hyviä ominaisuuksiaan joutuessaan tekemisiin ilman hapen ja päivänvalon kanssa. Elixi Oil on ainoana valmistajana maailmassa suunnitellut oman Oxysafe-kylmäpuristusmenetelmän, jossa hapen pääsy tuotantoprosessiin estetään. Tuotannon aikana puristuslämpötila pysyy alle 37 C-asteessa. Näin saadaan öljyn kaikki arvokkaat ominaisuudet säilymään muuttumattomina pellolta lautaselle.

Elixi Oil Yhteystiedot

Elixi Oil Oy

Tuoteneuvonta ja reklamaatiot

Joensuuntie 49
FI-31400 Somero
info@elixioil.fi

Toimitusjohtaja

Ville Kauppinen
Puh. +358 400 324 031
ville.kauppinen@elixioil.fi

Tuotannnon esimies

Arto Harju
puh. 0503645623
arto.harju@elixioil.fi

Tuotanto

Pasi Lindroos
Puh. +358 50 564 0330
tuotanto@elixioil.fi

Päivittäistavarakauppa
ja apteekit

Jan-Erik Kempe
Edustaja
Puh. +358 405 121 177
jan-erik.kempe@elixioil.fi

 

 

Sopimusviljely

Tiina Uusitalon ollessa äitiysvapaalla yhteydenotot Ville Kauppiseen (ks. yllä)

Taloushallinto

Puh. +358 45 262 7427
Puh. (02) 777 630
konttori@elixioil.fi

Markkinointi

Salla Paananen
salla.paananen@elixioil.fi

Elixi Oilin laskutusosoitteet

 

Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä
ja toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

 

Verkkolaskuosoitteemme on 003709397059
Y-tunnuksemme on 0939705-9
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus E204503
Sähköpostilaskuosoite ElixiOil.FI.P.127704-5@docinbound.com

 

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:
Elixi Oil Oy
PL 49748
00063 LASKUNET

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Yhteydenottolomake