Gluteenittomat välipalapatukat

Noin 10 kpl
Noin 30 min

Ainekset

Noin 10 kpl
  • 2 kypsää banaania
  • 3,5 dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
  • 0,5 dl seesaminsiemeniä
  • 2 rkl Elixi Hampunsiemeniä
  • 0,5 dl Elixi Makurouhetta (tässä käytin Karpaloa, mutta mikä tahansa maku käy)
  • 0,5 dl rusinoita (tai muita kuivattuja marjoja tai hedelmiä pilkottuna).

Ohjeet

Nopeat ja terveelliset gluteenittomat välipalapatukat, nam! Superhyvä ja ravitseva välipala koululaiselle. Sopii hyvin myös treenin jälkeen tai kahvin kanssa.

Näissä patukoissa ei ole lisättyä sokeria, mutta jos haluat lisää makeutta, lisää joukkoon vaikka hunajaa. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka pähkinöitä, ne tuovat hyvää rakennetta ja makua patukoihin.

Valmistus

Noin 30 min
  1. Soseuta banaani ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

  2. Muotoile patukoiksi ja paista 20 min 175 astetta ja nauti! Niin helppoa! Ja terveellistäkin. Ohjeesta tulee noin 10 patukkaa.

Suosittuja tuotteitamme

Hae sivustolta