Elixi Makurouhe

Raikas maku ratkaisee!

Ravintorikkaita

Monipuolisia

Gluteenittomia

Kotimaisia

Maukkaat ja terveelliset pellavarouheet Suomesta – Elixi Makurouheet ovat ravitseva ja maukas sekoitus kotimaista pellavarouhetta ja kuivattuja marjoja tai hedelmiä. Yksikin lusikallinen Makurouhetta täydentää päivän kuitu-, rasvahappo- ja proteiinitarvettasi. Voit käyttää rouheita smoothieiden, puurojen, jugurttien, viilien, rahkojen tai vaikkapa mehukeittojen seassa.

Makurouheen sisältämä pellavansiemenrouhe on valmistettu Elixi Oilin kotimaassa sopimusviljelynä tuottamasta pellavansiemenestä. Ravintorikkaat rouheet sisältävät proteiinia, kuitua, omega-3:sta ja ovat gluteenittomia. Makurouheen suositeltava päiväannostus on 1-2 rkl päivässä. Saat siitä kaiken tarvittavan omega-3:n kehollesi.

Makurouhe on kiireisten aamujen pelastaja. Sitä on helppo lisätä 1-2 rkl jogurtin, puuron tai smoothien joukkoon, jolloin aamiainen rikastuu nopeasti ravinteilla ja herkullisella maulla. Pellavansiemenrouheen ja marjojen sisältämä kuitu hellii vatsaa ja pitää sen kylläisenä pitkään. Inspiraatiota Makurouheiden käyttöön saat reseptipankistamme.

Elixi Makurouheet ovat saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavara- ja luontaistuotekaupoista sekä verkkokaupastamme alla olevista linkeistä.

Pellavarouhe +
MUSTIKKA

 

Lue lisää ja osta

Pellavarouhe +
OMENA-KANELI

 

Lue lisää ja osta

Pellavarouhe +
KARPALO

 

Lue lisää ja osta

Pellavarouhe +
HEDELMÄ

 

Lue lisää ja osta