Ostoskori on tyhjä.

Gluteeniton, hiivaton, maidoton pellavainen leipä, joka on myös helppo ja nopea tehdä ja todella herkullinen! Sekoita vaan aineet veteen, kaada pellille ja paista. Kuidun määrää voi lisätä esimerkiksi lisäämällä pellavarouhetta tai hampunsiemenrouhetta. Ne sisältävät myös hyviä rasvahappoja. Tämä resepti kannattaa ottaa talteen!
Ohje
Tarvitset:
- 4 dl vettä
- 4 dl gluteenitonta jauhoseosta (tässä käytetty Pirkka)
- 1,5 dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
- 0,5 dl Elixi Pellavansiemenrouhetta
- 1 tl suolaa
- 1,5 tl sokeria
- 1 tl soodaa
- 1 tl leivinjauhetta
Tee näin:
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne veteen ja sekoita hyvin käsin, puuhaarukalla tai käsivatkaimen taikinakoukuilla. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, muotoile hieman leivän muotoon ja lisää pinnalle esimerkiksi pellavansiemeniä tai kaurahiutaleita. Paista uunin keskitasolla 240 asteessa 20-25 min.