Ainekset
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 dl Pellavansiemenrouhetta + Elixi Makurouhe hedelmää
- 1/4 tl suolaa
- 1,5 dl sokeria
- 150g voita
- 4 dl marjoja
Ohjeet
Herkkuja pellavasta Pipsa Hurmerinnan resepteillä. Kokki Pipsa Hurmerinta loihti Elixille kokoelman herkullisia pellavaisia reseptejä. Resepteissä on käytetty Elixin pellavansiemeniä, Makurouheita, sekä Elixi Bene-tuotteita.
Resepti ja kuva Pipsa Hurmerinta
Valmistus
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Laita kaurahiutaleet blenderiin ja aja jauhoksi. Voit myös käyttää valmista kaurajauhoa.
Sekoita kaurajauho, pellavansiemenrouhe, suola ja sokeri kulhossa. Leikkaa voi kuutioiksi ja hiero se kuiviin aineisiin kunnes seos on murumaista.
Laita marjat uuniastian pohjalle ja kaada muruseos marjojen päälle.
Paista crumblea noin 30 minuuttia tai kunnes se on kullanruskeaa ja rapeaa.
Nauti jogurtin tai vaikkapa mehukeiton kanssa!