Ostoskori on tyhjä.
Korianteripesto kuorituilla hampunsiemenillä
Perinteinen vihreä pesto valmistuu pinjansiemenistä, öljystä, parmesaanijuustosta, basilikasta, suolasta ja pippurista.
Tässä kesäisessä versiossa olemme vaihtaneet basilikan korianteriin ja pinjansiemenet ravintorikkaisiin Elixi kuorittuihin hampunsiemeniin!
Kuorittujen hampunsiementen rakenne on omiaan tässä reseptissä, ja sen kevyt pähkinäinen vivahde tuo ihanan lisän. Kuoritut siemenet myös näyttävät varsin kauniilta valmiin annoksen päällä!
Korianteripesto kuorituilla hampunsiemenillä sopii erinomaisesti nautittavaksi pastan, salaattien, piirakoiden, leivonnaisten ja leipien päällä.
Puristus limeä tuo kirpeyttä ja tasoittaa parmesaanijuuston makua ihanasti.
Ohje
Tarvitset:
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- n. 1dl parmesaania
- 1 valkosipulinkynsi
- n. 0.5 dl Elixi Balanssi kasviöljyä
- 0.5 dl Elixi Kuorittua Hampunsiementä
- merisuolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 lime (halutessasi)
Tee näin:
Laita kaikki ainekset tehosekottimeen tai käytä sauvasekoitinta.
Tarkista maku ja rakenne, ja lisää aineksia makusi mukaan.
Lopuksi sekoita halutessasi joukkoon limen mehu. Tarjoile pastan, piirakoiden, salaattien, leipien tai leivonnaisten kanssa!
Pestoa kannattaa säilyttää jääkaapissa tiiviskantisessa rasiassa.