Ostoskori on tyhjä.
Ohje
- 2 dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
- 0,5 dl Elixi Hampunsiemeniä
- 1/4 dl Elixi Pellavansiemeniä
- 0,5 tl kanelia
- 2 rkl kookoshiutaleita
- 1 rkl chiansiemeniä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl vaahterasiirappia
- ripaus merisuolaa
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa, sen jälkeen lisää joukkoon öljy ja lopuksi vaahterasiirappi ja sekoita hyvin.
Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille levyksi ja paista 175-asteisessa uunissa (150 astetta kiertoilmalla) noin 10-15 minuuttia, tai kunnes granola on saanut hieman väriä. Tarkkaile, ettei granola pääse palamaan.
Anna granolan jäähtyä uunipellillä mahdollisimman hyvin, tai useita tunteja mikäli haluat luoda granolaan ”paakkuja”.
Sekoita jäähtyneen granolan joukkoon kuivattuja hedelmiä, marjoja tai pähkinöitä mielesi mukaan ja nauti jugurtin tai puuron päällä!