Elixi Ashwagandha + Pellavansiemenrouhe 300g

Pellava ja Ashwagandha

Elixi pellavansiemenrouhe Ashwaganda- tuotteessa yhdistyvät pellavansiemenrouhe ja Intian gingseniksi kutsuttu jauhettu luomu Ashwagandha (Withania Somnifera), suomeksi rohtokoiso. Ashwagandha sopii erityisesti pimeään vuodenaikaan tai kiireen keskelle, sillä se auttaa tukemaan energiatasoja. Ashwagandhaa käytetään ayurvedassa muun muassa rauhoittumiseen. Ashwagandha tukee kehon stressinsietokykyä.

Pellavansiemenien vatsan toimintaa ja terveyttä edistävät ominaisuudet ovat olleet ihmisten tiedossa ja käytössä vuosituhansia.

Elixi Pellavansiemenrouhe, joka valmistetaan osana öljyn kylmäpuristusprosessia, sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, liukenevaa ja liukenematonta kuitua ihanteellisessa suhteessa, hyvälaatuista proteiinia ja lignaania (fenolinen yhdiste).

Tuote on mustikkainen maultaan ja voidaan käyttää aamupalan tai iltapalan yhteydessä, sekoittamalla jogurttiin, smoothieen tai puuroon. Sopiva käyttömäärä on 10 g sekoitettuna 100–150 g jogurttia.

9,90  | 300g

Tuotetiedot

Ravintoarvo / näringsvärde keskimäärin / i medeltal per 100 g per 10 g
Energia / energi  Kj / Kcal 1922 / 458 192 / 45,8
Rasvaa / fett , josta / varav 18 1,8
Tyydyttynyttä / mättade  g 1,8 0,18
Kertatyydyttymättömiä / enkel omättade g 3,2 0,32
Monityydyttymättömiä / fleromättade g 12,1 1,21
Hiilihydraatteja / kolhydrater 47,9 4,79
josta / varav sokeria / socker g 6,37 0,63
josta ravintokuituja / kostfiber g 37 3,7
Proteiinia / protein g 26 2,6
Suolaa / salt g 0,19 0,019
Ashwagandha (withania somnifera) 12 1,2

Ainesosat: pellavansiemenrouhe, mustikkajauhe, mustikkarouhe, Aswagandha

Säilytys: huoneenlämmössä, auringonvalolta suojattuna. Sulje pakkaus käytön jälkeen ja käytä pakkaus 6 viikon kuluessa avaamisesta.

Käyttö: 10 g, kaksi pientä ruokalusikallista päivässä sekoitettuna esim. jogurttiin, smoothieen.

Saatavuus:

Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, luontaistuoteliikkeistä sekä Elixin verkkokaupasta.