Elixi Bene Glukobene®

Edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina

Patentoitu Elixi Glukobene® -ravintolisä (300g pakkaus) on ainutlaatuinen kotimaisen pellavansiemenrouheen, kromin, magnesiumin ja männynkuoriuutteen seos. Elixi Glukobenessa oleva kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Elixi Glukobene® on tarkoitettu osaksi monipuolista ruokavaliota. Tuote on gluteeniton.

*Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina

Miksi patentoitu Glukobene® toimii? 

Kromi

Glukobene® sisältää kromia, joka edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.  Aikuisten saantisuositus on 50-200 mikrogrammaa  kromia vuorokaudessa. Kromia tarvitsevat tavallista enemmän ikääntyneet , diabeetikot ja stressille altistuneet henkilöt. Päivän annoksessa (10g) Glukobene® –ravintolisää  on kromia 240 mikrogrammaa.

Männynkuoriuute

Glukobene sisältää 100 mg kuoriuutetta.

Kuitu

Glukobene® on runsaskuituinen tuote. Se sisältää pellavansiemenrouhetta, jonka kuiduista 1/3 osa on liukenevaa ja 2/3 liukenematonta kuitua.

Magnesium

Magnesium edistää normaalia energiaaineenvaihduntaa, auttaa vähentämään väsymystä, edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Magnesiumin tarve saattaa kasvaa esim. keliakian tai diabeteksen seurauksena.

Lignaani

Tuotteessa olevan pellavansiemenrouheen mukana tulee runsaasti lignaania. Lignaani muistuttaa rakenteeltaan soijan flavonoideja. Pellavasiemenrouheessa on lignaania kasvikunnan tuotteista eniten. Lignaani on tärkein kotimainen kasviestrogeeni.

 

Glukobene®

Glukobene® sopii osaksi monipuolista ruokavaliota. Glukobene® sopii päivittäiseen käyttöön ja on täysin gluteeniton. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

Hanki omasi nyt apteekista tai verkkokaupastamme!

16,50 

Tuotetiedot

Ravintoarvo keskimäärin per annos (10 g)
Energiaa 186 kj / 44,3 kcal
Rasvaa, josta 1,94 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,16 g
kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 0,34 g
monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,43 g
omega-3 1,14 g
omega-6 0,28 g
Hiilihydraatteja 0,51 g
joista sokereita 0,2 g
Ravintokuitua 3,33 g
Proteiinia 1,88 g
Suolaa 0 g
Magnesiumia 300 mg (100%*)
Männynkuoriuute 100 mg
Kromia 240 g

*) päivittäisen saannin vertailuarvosta

GLUTEENITON

 

Glukobene on saatavilla myös apteekeista

Tuotteen käyttö:

Elixi Glukobenea suositellaan käyettäväksi aamupalan tai välipalan yhteydessä esimerkiksi jugurttiin, puuroon tai smoothieen sekoitettuna.

Suositeltava vuorokausiannos:

2 annosmitallista eli yhteensä 10g/vrk. Annosmitta on pakkauksessa.

Ainesosat:

Pellavasiemenrouhe, magnesiumsitraatti, männynkuoriuute ja kromipikolinaatti

Säilytys:

Kuivassa, huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Säilyvyysaika noin 3kk avaamisesta.

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.