Elixi Bene Gastrobene®

Vatsan normaalin toiminnan edistämiseen*

Elixi Gastrobene® -ravintolisä (30 x 10g pakkaus) yhdistää ensimmäistä kertaa pellavan kuidut ja maailman tutkituimman Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerin. Patentoitu Elixi Gastrobene on vatsan toimintaa edistävä tuote*, joka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Gastrobene sisältää kuidun ja maitohappobakteerin lisäksi fenolisiin yhdisteisiin luokiteltavaa lignaania ja välttämätöntä omega-3 -rasvahappoa. Tuote on gluteeniton.

*Pellavansiemen edistää vatsan normaalia toimintaa

Miksi patentoitu Gastrobene® toimii? 

Kuitu

Gastrobene® on runsaskuituinen tuote. Se sisältää pellavansiemenrouhetta, jonka kuiduista 1/3 osa on liukenevaa ja 2/3 liukenematonta kuitua. Pellavansiemen edistää vatsan normaalia toimintaa.

10 miljardia maitohappobakteeria 

Päivän annoksessa on maailman eniten tutkittua maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä 10 miljardia. Maitohappobakteeri kiinnittyy suolen pinnalle ja on osa suoliston hyödyllisten bakteerien kantaa. Hyödyllisten bakteerien tarkoitus on hillitä haitallisten bakteerien kasvua. Maitohappobakteerin vaikutukset perustuvat elävään bakteeriin. Lactobacillus Rhamnosus GG on kestävä bakteeri, joka säilyy ruoansulatuskanavan läpi toimintakykyisenä.

Rasvahapot 

Gastrobenessa käytetyssä pellavansiemenrouheessa on jäljellä hyviä rasvahappoja. Rasvahapoista 60 % on välttämätöntä omega-3-rasvahappoa. Kuidut ja öljy toimivat toisiaan täydentäen.

Lignaani 

Patentoitu tuote sisältää myös lignaania ja omega 3-rasvahappoa. Tuotteessa olevan pellavansiemenrouheen mukana tulee runsaasti lignaania. Lignaani muistuttaa rakenteeltaan soijan flavonoideja. Pellavasiemenrouheessa on lignaania kasvikunnan tuotteista eniten. Lignaani on tärkein kotimainen kasviestrogeeni.

 

Kenelle Gastrobene® sopii? 

Gastrobene® sopii osaksi monipuolista ruokavaliota henkilöille, jotka haluavat edistää vatsansa normaalia toimintaa. Gastrobene® sopii päivittäiseen käyttöön ja on täysin gluteeniton. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Suositellaan pitämään pieni väli antibioottien ja Gastrobene® -ravintolisän syömisen välillä. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

 

20,00 

Tuotetiedot

Ravintoarvo keskimäärinper annos (10 g)
Energiaa173,5 kj / 41,9 kcal
Rasvaa, josta1,63 g
tyydyttyneitä rasvahappoja0,17 g
kertatyydyttymättömiä rasvahappoja0,28 g
monityydyttymättömiä rasvahappoja, josta1,1 g
Omega-3-rasvahappoja0,89 g
Omega-6-rasvahappoja0,20 g
Hiilihydraatteja0,74 g
joista sokereita0,35 g
Ravintokuitua, josta3,57 g
lignaania0,07 g
Proteiinia3,51 g
Suolaa0 g
Lactobacillus rhamnosus GG -bakteeria10 miljardia

SAATAVILLA MYÖS APTEEKEISTA:

 http://elixibene.fi/gastrobene/saatavuus/

 

Tilaa ilmainen näyte tai lue lisää tuotteesta:

   www.elixibene.fi/gastrobene

 

Tuotteen käyttö:

Elixi Gastrobenea suositellaan käytettäväksi aamupalan tai välipalan yhteydessä esimerkiksi jugurttiin, puuroon tai smoothieen sekoitettuna.

Suositeltava vuorokausiannos:

1 annospussi 10g /vrk. Pakkauksessa on yhteensä 30 annospussia. Annospussi sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

Ainesosat:

Pellavansiemenrouhe, Lactobasillus rhamnosus GG

Säilytys:

Kuivassa, huoneenlämmössä tai viileämmässä. Auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna. Säilyvyysaika noin 3kk avaamisesta.

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota

eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.