Elixi Oil järjestää sopimusviljelijöiden puintipäivät perjantaina 31.8.2018 klo 9.30 Elixin neuvotteluhuoneessa (Joensuuntie 49 31400 Somero, käynti sisäpihalta).

 

Tilaisuus on avoin myös muille kuin sopimusviljelijöille, joten jos suunnitelmissasi on vaikka ensi vuonna viljellä öljypellavaa tai öljyhamppua, on jo nyt oiva tilaisuus tulla tutustumaan sadonkorjuun saloihin. Toki kaikki muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

 

Tilaisuudessa perehdytään öljypellavan ja öljyhampun optimaaliseen puintiajankohtaan, käydään läpi puimurin säätöjä ja keskustellaan toimivasta puintitekniikasta. Tavoitteena on aktiivinen keskustelu ja ajatustenvaihto puinnin ja kuivauksen eri vaiheisiin liittyen. Lisäksi sopimusviljelijä Ilkka Mattila on lupautunut kertomaan omat niksinsä pellavan puinnin sujuvoittamiseksi.

 

Tilaisuus alkaa siis kahvitarjoilulla klo 9. 30 ja päättyy puoleen päivään mennessä, jotta kaikki ehtivät omiin mahdollisiin puintikiireisiinsä vielä iltapäivällä.

 

Ennakkoilmoittautumiset tarjoilujen vuoksi (ilmoitathan myös erikoisruokavaliot) torstaihin 30.8. mennessä Elixin viljelyneuvontaan sähköpostitse tiina.uusitalo@elixioil.fi tai soittamalla/tekstiviestillä/vastaajaviestillä p. 050 365 1871.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!