5.1.2018

 

Uusi vuosi käyntiin viljelysuunnitelmilla

 

Vuosi vaihtui uuteen ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, kevät koittaa ja kasvukausi käynnistyy nopeammin kuin osaamme aavistaakaan! Nyt onkin hyvä hetki istahtaa alas ja suunnitella tulevaa – olisiko tämä juuri se vuosi, jolloin voisi rohkeasti kokeilla jotakin uutta viljelykasvia?

Kaipaatko vaihtoehtoa, jossa tuotantopanoksia ei kovin paljoa tarvita eikä ruiskutustraktoriinkaan ole tarpeen kertaa enempää kesässä istahtaa? Vai jättäisitkö kasvinsuojeluruiskutukset mieluiten kokonaan tekemättä? Tai ehkä puhdas luomutuotanto haasteineen, mutta toisaalta myös palkintoineen olisi se ykkösvalinta? Olipa vastauksesi mikä tahansa, viljelyvaihtoehtoja kyllä löytyy: yhden ruiskutustaktiikan öljypellava, kokonaan ilman kasvinsuojelua menestyvä öljyhamppu tai luomuna viljeltävä kevät- tai syysrypsi.

Teemme Elixillä parhaillaan viljelysopimuksia niin tavanomaiselle kuin luomuöljypellavalle, tavanomaiselle öljyhampulle sekä luomurypsille. Tarjoamme sopimusviljelijöillemme neuvonnan ja tuen läpi kasvukauden sekä erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua toisten erikoiskasvinviljelijöiden kanssa.

Kysy sopimusviljelyasioista lisää Elixin viljelyneuvonnasta: tiina.uusitalo@elixioil.fi tai 050 3651871.

Tervetuloa tiimiimme mukaan!