Tervetuloa Elixi Oilin järjestämään pellonpiennarpäivään!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tulla tutustumaan käytännön tasolla öljypellavan viljelyyn sekä uuteen, nykyaikaiseen ja satoisaan Phoenix-öljypellavalajikkeeseen.

Paikalla Elixin sopimusviljelijä kertomassa kasvukaudella tekemistään viljelytoimenpiteistä ja esittelemässä pellavakasvustoa. Lisäksi iltapäivän vahvana teemana on öljypellavan kasvinsuojelu ja pellon laidalla onkin erinomainen mahdollisuus keskustella niin kasvinsuojeluun liittyvistä kysymyksistä kuin muista erikoiskasviasioista. Paikalla edustajat ViljelijänBerneriltä (asiakkuuspäällikkö Asmo Saarinen) ja Lukesta (erikoistutkija, MMT Marjo Keskitalo). Tilaisuudessa on mukana myös Luonnonvarakeskuksen FutureCrops-hankkeen erikoiskasvien kesäkiertue, jonka puolesta pellon laidalla on paljon erikoiskasviasiaa, aktiivista ja ajankohtaista tiedonvaihtoa sekä maistatuksia.

Aika: Perjantai 4.8.2017 klo 13 alkaen

Paikka: Ahopellontie 280 31500 Koski Tl

 

Tilaisuus on avoin kaikille öljypellavan viljelystä kiinnostuneille!

Tilaisuus päättyy klo 16 mennessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Pellon laidalla kahvitarjoilu (sateen sattuessa konehallin suojassa).

Autot parkkeerataan maatilan pihapiiriin osoitteeseen Ahopellontie 280. Pihalta opastus pienen kävelymatkan päässä sijaitsevalle pellavapellolle.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja: viljelyneuvoja Tiina Uusitalo, p. 050 365 1871 / tiina.uusitalo@elixioil.fi

(Ohjelmamuutokset mahdollisia)