17.7.2018

 

Luomusyysrypsisopimusten aika on nyt!

 

Teemme Elixillä parhaillaan uusia viljelysopimuksia luomusyysrypsin viljelijöiden kanssa. Näin kuivalla kasvukaudella on kelpo mahdollisuudet valmistella nurmilohkoja luomusyysrypsin kylvöön, vaikka kuivan maan muokkaus on toki oma taitolajinsa. Kylvömuokkaus ja taimettuminen helpottuu luonnollisesti huomattavasti, jos sateita osuisi sopivasti kylvön molemmin puolin. Tavallisesti luomusyysrypsi kylvetään heinäkuun lopussa tai elokuun alussa.

 

Maksamme sadosta ennakkoon sopimuksella sovitun hinnan mukaan kilpailukykyistä hintaa. Tiedät siis jo sopimusta allekirjoittaessasi, mitä sadostasi saat! Lisähintaa voit ansaita siementen pienellä lehtivihreäpitoisuudella ja suurella öljypitoisuudella. Viljelysopimuksemme ovat hehtaariperusteisia ja yhteisenä tavoitteenamme viljelijän kanssa on tuottaa laadukasta, kotimaista elintarvikeöljyä kuluttajille!

 

Mikäli kiinnostut luomurypsisopimuksen teosta, ota yhteyttä Elixin viljelyneuvontaan. Kesäaikaan tavoitat parhaiten sähköpostilla tiina.uusitalo@elixioil.fi, mutta soittaakin voi, p. 050 365 1871.