Elixi Gastrobene®

Vatsan normaalin toiminnan edistämiseen* 

 

 

KUITU + LIGNAANI + MAITOHAPPOBAKTEERIT

 • Gastrobene on Elixi Oilin yhdessä terveysalan ammattilaisten kanssa kehittämä rouhemainen ravintolisävalmiste vatsan hyvinvoinnin edistämiseen.

 • Gastrobene® -ravintolisä yhdistää ensimmäistä kertaa pellavan kuidut ja maailman tutkituimman Lactobacillus rhamnosus GG –maitohappobakteerin.

 • Kliinisten tutkimusten mukaan *pellavansiemen edistää vatsan normaalia toimintaa.

 • Gastrobene® on tarkoitettu osaksi monipuolista ruokavaliota, ja gluteenittomana tuotteena se sopii useimpiin ruokavalioihin.

 

Kuitu

Gastrobene® on runsaskuituinen tuote. Se sisältää pellavansiemenrouhetta, jonka kuiduista 1/3 osa on liukenevaa ja 2/3 liukenematonta kuitua. Pellavansiemen edistää vatsan normaalia toimintaa.

Rasvahapot 

Gastrobenessa käytetyssä pellavansiemenrouheessa on jäljellä hyviä rasvahappoja. Rasvahapoista 60 % on välttämätöntä omega-3-rasvahappoa. Kuidut ja öljy toimivat toisiaan täydentäen.

10 miljardia maitohappobakteeria 

Päivän annoksessa on maailman eniten tutkittua maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä 10 miljardia. Maitohappobakteeri kiinnittyy suolen pinnalle ja on osa suoliston hyödyllisten bakteerien kantaa. Hyödyllisten bakteerien tarkoitus on hillitä haitallisten bakteerien kasvua. Maitohappobakteerin vaikutukset perustuvat elävään bakteeriin. Lactobacillus Rhamnosus GG on kestävä bakteeri, joka säilyy ruoansulatuskanavan läpi toimintakykyisenä.

Lignaani 

Patentoitu tuote sisältää myös lignaania ja omega 3-rasvahappoa. Tuotteessa olevan pellavansiemenrouheen mukana tulee runsaasti lignaania. Lignaani muistuttaa rakenteeltaan soijan flavonoideja. Pellavasiemenrouheessa on lignaania kasvikunnan tuotteista eniten. Lignaani on tärkein kotimainen kasviestrogeeni.

Elixi Gastrobene on saatavilla valituista apteekeista sekä verkkokaupastamme

Ravintoarvo keskimäärin Annos (10g)
Energiaa 173,5 kj / 41,9 kcal
 Rasvaa, josta 1,63 g
 Tyydyttyneitä rasvahappoja 0,17 g
 Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 0,28 g
 Monityydyttymättömiä rasvahappoja 1,1 g
 Omega-3 0,89 g
 Omega-6 0,20 g
 Hiilihydraatteja 0,74 g
 joista sokereita 0,35 g
Proteiinia 3,51 g
Suolaa 0,0 g
Ravintokuituja 3,57 g
josta lignaania 0,07 g
Lactobacillus rhamnosus GG 10 miljardia
GLUTEENITON  

Kenelle Gastrobene® sopii? 

Gastrobene® sopii osaksi monipuolista ruokavaliota henkilöille, jotka haluavat edistää vatsansa normaalia toimintaa. Gastrobene® sopii päivittäiseen käyttöön ja on täysin gluteeniton. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Suositellaan pitämään pieni väli antibioottien ja Gastrobene® -ravintolisän syömisen välillä. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ravintosisältö

Gastrobene® -­ravintolisä on saatavilla 300 g pakkauksessa, joka sisältää 30 kappaletta annospusseja (10 g). Näin ollen yksi pakkaus riittää päivittäin käytettynä kuukaudeksi.  

Ainesosat: Pellavansiemenrouhe ja Lactobacillus rhamnosus GG. 

Säilytys: Tuote säilyy parhaiten kuivassa, huoneenlämmössä tai viileämmässä ja auringonvalolta suojattuna.

Pellavainen mustikkapiirakka-smoothie à la Pipsa Hurmerinta

(2-4 hlölle)

 • 5 dl makeuttamatonta kasvimaitoa (esim. manteli, cashew, kaura)
 • 50 g liotettuja cashewpähkinöitä
 • 1/2 dl liotettuja kaurahiutaleita
 • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
 • 1 rkl Elixi Pellavansiemeniä liotettuna
 • 1/2 tl kanelia
 • ripaus kardemummaa
 • 400 g pakastettuja mustikoita
 • 2 pussia Gastrobene®-ravintolisää
 • 2 rkl Elixi Pellavansiemenrouhetta

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita, kunnes smoothie on tasainen. Koristele pellavarouheella.

Gastrobene on patentoitu yhdistelmä pellavansiemenrouhetta ja maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus Rhamnosus GG. Patentoitu menetelmä varmistaa bakteerin säilymisen elävänä tuotteessa. Gastrobene on tarkoitettu vatsan jatkuvaan hyvän kunnon ylläpitämiseen. Tuotetta voidaan myös käyttää kuuriluonteisesti.

 

Mikä Lactobacillus rhamnosus GG?

Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeri on maailman tutkituin maitohappobakteeri, sen ominaisuuksia on tutkittu ympäri maailmaa yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa sen löytö vuoden (1980) jälkeen.

Lactobacillus rhamnosus GG on alun perin eristetty terveen ihmisen suolistosta.

Se on myös ainoa tunnettu maitohappobakteeri, jonka ominaisuuksiin kuuluvat pehmeät karvat. Karvojen vuoksi bakteeri voi tarttua suoliston seinämiin ja pysyä niissä kiinni.

Maitohappobakteereja esiintyy ihmisen elimistössä myös luonnostaan. Pääosa bakteereista sijaitsee suolistossa. Jokaisella yksilöllä on omanlaatuisensa bakteeristo, aivan kuin uniikki sormenjälki.

 

Elävä maitohappobakteeri

Jotta maitohappobakteeri pääse suolistoon, sen täytyy säilyä elävänä. Erittäin kestävä Lactobacillus rhamnosus GG säilyy elävänä ruoansulatuskanavassa. Elixi Gastrobenessa bakteerin säilyvyys on varmistettu patentoidulla menetelmällä.

Miksi pellavansiemenrouhe?

Pellavaa on vuosituhansia käytetty vatsan hyvinvoinnin edistämiseen. Perinteisesti on liuotettu siemeniä haaleassa vedessä ja näin muodostunut liuos on nautittu sellaisenaan.

Elixi Oilin tuotteissa käytetään pellavansiemenrouhetta, josta kaikki mekaanisesti irtoava öljy on puristettu pois. Rouheessakin on jäljellä vielä öljyä n. 17 % ja kaikki muut siemenen hyvät ominaisuudet. Pellavansiemenrouhe säilyy hyvin huoneen lämmössä, siksi se on hyvin käyttökelpoisessa muodossa.

Pellavansiemenrouhe sisältää vatsan hyvinvoinnin kannalta tärkeitä elementtejä. N. 37 % kuitua, josta 2/3 liukenematonta ja 1/3 liukenevaa.

Liukenevaan kuituun sisältyy poikkeuksellinen komponentti lignaani, jota pellavansiemenrouheessa on satoja kertoja enemmän kuin missään muussa tunnetussa kasvissa. Lignaani on fenolinen yhdiste.

Rouheessa oleva öljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja, Omega-3:a (alfalinoleenihappo) ja omega-6:tta (linolihappo).

Tilaa Gastrobene!

Haluatko kokeilla Elixi Gastrobeneä?